Slik får du de flotteste lyslenkene

De fleste nettbutikker tilbyr nå noen ganger ulike leveringsformer. Det vanligste er foreløpig å få den levert til en pakkebutikk, hvor du enkelt kan hente pakken din når den passer inn i kalenderen din. Løsningen er super problemfri, og ofte også den billigste fraktløsningen.

Leveringshastigheten kan være eksepsjonelt viktig dersom du må bruke produktene nå og da, og av den grunn er det helt klart lurt å se leveringstiden for den aktuelle varen.

Flere e-selskaper annonserer forsendelse samme dag på mange av sine varer, men dette krever at bestillingen sendes inn før et eksakt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få pakket pakken før kl. pakkeansatte har fri.

Revurdert av fagfolk som har den nødvendige kunnskapen om gjeldende lover

Det er nå super praktisk for folk å finne de beste prisene blant ulike nettbutikker, og fordi dette har tvunget en stort antall nettbutikker for å kutte salgsverdien av en rekke av sine varer – for barn, men også for voksne – ganske mye, og til og med noen ganger gir gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å se på enkelte e-selskaper for rabatter før du fullfører handlen, slik at du er sikker på å få den beste prisen.

Vi anbefaler kortbestilling eller mobilbetaling. Som en annen løsning kan du dra nytte av en avdragsordning som ViaBill, i tilfelle du har som mål å betale tilbake beløpet senere.

Før folk kjøper fra en internettforhandler, bør de virkelig se på vilkårene og betingelsene, men det er stort sett ikke særlig spennende.

En enkel løsning kan være å sjekke om nettselskapet er e-merket, noe som skal være et bevis på at nettforhandleren forstår de offisielle reglene, i tillegg til at e-butikken ofte revideres av eksperter som er godt kjent med gjeldende regelverk. Dette er en god grunn til å få hjelp hvis du blir utsatt for problemer med kjøpet.

I tillegg foreslås det at kjøper er kjent med de mest vitale lover som kan håndheves i forbindelse med bestillingen, for eksempel hvilken bytterett e-handelen garanterer. I det forholdet er det også viktig at du til enhver tid oppbevarer fakturaen din, slik at du til enhver tid kan være vitne til bestillingen din, uansett om du er ute etter produkter til kvinne eller mann.

Undersøkt av fagfolk som er godt kjent med retningslinjene

Trustpilot gir deg relativt verdifulle snarveier for å se oppfatningene til en rekke eksisterende forbrukere og på denne måten kan det være nyttig at du sjekk nettbedriftens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook gir også superpraktiske muligheter til å lære om e-butikkens popularitet. Her ser vi noen internettselskaper hvor du kan sette sammen en vurdering av deres kjøpsopplevelse, som bør brukes på samme måte for å få et innblikk i kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi samarbeider med flere nettbutikker når vi viser selskapenes produkter, og tjener et gebyr i tilfelle våre besøkende foretar et kjøp.