Skal du flytte inn til byen for å studere? Les med her

En stor del av nettselskapene tilbyr for tiden flere forsendelsesmetoder. Noe av det mest populære nå for tiden er å sende til en pakkebutikk, slik at du enkelt kan hente bestillingen selv akkurat når det passer deg. Fraktalternativet er ekstremt ukomplisert, og ofte også den billigste typen levering.

Du kan også prøve å få bestillingen sendt hjem til deg eller til når du er på jobb. Fraktløsningen blir nok litt dyrere, men på den annen side svært fleksibel. Den rimeligste fraktløsningen er imidlertid å hente produktene selv, som imidlertid er avhengig av at du fysisk befinner deg i kort avstand fra nettbutikkens fungerende lager.

Antall leveringsdager er selvsagt superviktig når du skal bruke bestillingen umiddelbart, så det er avgjørende at du ser nærmere på estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

for å gjøre det nye produktet klart før personalet drar hjem.

Noen individuelle e-butikker lover gratis frakt, men ofte krever dette at du kjøper for et bestemt beløp. Alternativt må du velge den billigste leveringsmetoden, som typisk – uansett om du er i nærheten av Roskilde, Birkerød eller Sæby – vil være å få fraktselskapet til å levere bestillingen til et utleveringssted.

Netthandel vokser kraftig

Det er nå ekstremt enkelt for oss alle å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) blant flere nettbutikker, og som et resultat av dette har flere internettselskaper hatt å redusere salgsverdien for mange av varene deres – for gutter og jenter, og likeledes for kvinner og menn – betydelig, og noen ganger til og med garantere gratis levering.

Det kan imidlertid vise seg å være verdt tiden å sjekke noen forskjellige selskaper på nettet for rabatter før du fullfører transaksjonen, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den billigste prisen.

Uansett hva, må du huske at når en nettbutikk annonserer et produkt til en pris som kan sees på som kolossalt billig, bør det i noen tilfeller være en advarsel om en svindel på nett. Kjøp med betalingskort er tross alt omfattet av en lov som beskytter kunden mot svindel med nettbutikker.

Generelt foreslår vi kortkjøp eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruke en avdragsordning som ViaBill, i tilfelle du ønsker å dekke regningen i fremtiden.

Trustpilot tilbyr ganske greie muligheter

Før folk bestiller fra en nettbutikk kan de på en eller annen måte vurdere nettbutikkens betingelser, men for det meste er det ikke spesielt spennende .

Et alternativ kan være å finne ut om nettselskapet er koblet til e-merket, som ofte er en erklæring om at nettvirksomheten opererer i henhold til gjeldende danske regler, og at nettbutikken er ofte sett av fagfolk som har mye kunnskap om vedtektene på området. I tillegg får du muligheten til hjelpsom service, dersom du skulle støte på problemer i prosessen med bestillingen din.

Veldig enkelt for forbrukere å sammenligne priser

Trustpilot tilbyr ultrafine snarveier for å tolke et stort antall aktuelle forbrukerobservasjoner og det anbefales derfor at du undersøker nettbutikkens vurderinger før du kjøper .

Facebook gir deg på samme måte noen fantastiske sjanser til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det ser man faktisk nettselskaper hvor kunder kan gi en anmeldelse av bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Informasjon vedrørende varer og nettbutikker er løpende beskyttet, men vi ønsker ikke å påta oss ansvar for rettelser som er realisert siden vi nylig oppdaterte nettsidens informasjon.