Nrk trafikk innlandet

Trafikk i Innlandet – NRK

To biler er involvert i ulykken. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet i Innlandet på Twitter.

Trafikk i Innlandet – Alle artikler – NRK

Trafikk i Innlandet · Naturvernarar rasar mot E6-ja · Regjeringen åpner for E6 gjennom Lågendeltaet · Alvorleg trafikkulykke i Gausdal · Plussgrader og regn gir « …

NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio

Trafikk i Innlandet … Politi- og brannloggen i Innlandet … Det er ikke meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet i Innlandet på Twitter.

Trafikkmeldinger – Innlandet – NRK

Trafikkulykke kanalbrua Tønsberg … Skarpsnotunellen på E6 ved Moelv er åpnet igjen for trafikk i dag etter å ha vært stengt … Flere saker fra Innlandet.

Veg helt stengt etter trafikkulykke – NRK Innlandet

for 2 døgn siden — To biler er involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 ved Tunnfossen på Kvikne. Det er ukjent skadeomfang på de involverte.

Dødsulykke i trafikken ved Øksna i Elverum – Innlandet – NRK

23. nov. 2022 — Føreren av en personbil omkom i en frontkollisjon med et vogntog ved Øksna i Elverum i ettermiddag. Innsatsleder Mariann Hjelm opplyser at …

Fire biler involvert i møteulykke ved Elverum – NRK

12. feb. 2023 — LANGE KØER: Søndag ettermiddag stod trafikken ut fra Elverum etter … sier operasjonsleder Kristian Bjaanes hos politiet i Innlandet.

Trafikkuhell med flere biler på rv2 – NRK Innlandet

for 2 døgn siden — Flere biler skal være involvert i et trafikkuhell ved Sigernessjøen på riksvei 2. Ifølge politiet er det snakk om en påkjørsel bakfra.

Trafikkulykke i Stor-Elvdal – NRK Innlandet

for 7 døgn siden — Det har vært ei trafikkulykke på fylkesvei 219 ved sørenden av Setningen i Stor-Elvdal. En brøytebil og personbil er involvert.

Ny trafikkulykke på Gjøvik – NRK Innlandet

3. feb. 2023 — Flere biler skal være involvert i et trafikkuhell ved Dalborgskogen på Gjøvik. Politiet har ikke opplysninger om at noen skal være skadet.

Keywords: nrk trafikk innlandet