Kjenn papiret ditt

De fleste nettbutikker tilbyr i dag et stort utvalg av leveringsmetoder. Noe av det mest brukte i dag er å få levert pakken til en pakkebutikk, fordi det er ekstremt fleksibelt å kunne hente den nyinnkjøpte varen når den passer inn i hverdagen. Leveringsformen er ekstremt enkel, og også den billigste typen frakt.

Leveringstiden kan vise seg å være veldig viktig forutsatt at du absolutt trenger å bruke produktet om kort tid, så for det formålet er det absolutt aktuelt å sjekke tidshorisonten for levering for det aktuelle produktet.

En rekke nettbutikker lover 1-dags levering på de fleste av sine produkter, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen gjøres før et fastsatt tidspunkt, slik at de kan få ditt nye produkt distribuert før det personalet har fire kvelder.

Se nærmere på om nettvirksomheten er verifisert av e-merket

Det har vist seg å være svært nyttig for alle å sammenligne priser på tvers av e-bedrifter, og heldigvis mange har internettbutikker ikke kunne la være å stemple salgsprisene på produktene deres – for gutter og jenter så vel som for damer og herrer – voldsomt, og til og med noen ganger sørge for levering uten betaling.

Men når alt kommer til alt kan det vise seg å være lønnsomt å sjekke noen forskjellige selskaper på nett for rabattkoder før du kjøper, slik at du er på den sikre siden av å få den mest attraktive prisen.

Du må likevel være klar over at dersom en butikk tilbyr produktene sine for salg til en salgspris som virker ufattelig gunstig, er dette ofte en indikator på en falsk nettbutikk. Transaksjoner med kort er imidlertid omfattet av en forskrift, som favoriserer kjøper mot uekte nettbutikker.

Generelt anbefaler vi å handle med kort eller mobilbetaling. Som en annen løsning kan du bruke et avbetalingstilbud som f.eks ViaBill, hvis du foretrekker å tilbakebetale regningen i fremtiden.

Før noen handler i en butikk, bør du ideelt sett se på butikkens regler, men det er ofte lite spennende.

Et enkelt alternativ kan derfor være å sjekke om e-butikken er medlem av e-merkeordningen, fordi det vanligvis er en forsikring om at e-butikken oppfyller de danske reglene, i tillegg til at faktum at e-handel ofte overvåkes av spesialister som kjenner de gjeldende forholdene. Det er en veldig god grunn til å få bistand når du blir utsatt for vanskeligheter som følge av handelen din.

I tillegg til dette anbefales det at kunden tar hensyn til de viktigste vedtektene som har betydning for kjøpet, som for eksempel hvilken returrett nettbutikken lover. I den forbindelse er det virkelig viktig at du fortsatt oppbevarer kvitteringen, slik at du senere kan vitne om transaksjonen, uansett om du bestiller produkter til en jente eller en gutt.

Det rimeligste alternativet for frakt

Trustpilot genererer et stort antall relevante alternativer for å inspisere vurderingene til en stor gruppe tidligere kjøpere, og av denne grunn anbefaler vi at du undersøker internett forhandlerens vurderinger før du kjøper.

Facebook tilbyr også helt pålitelige metoder for å få en ide om e-bedriftens kundetilfredshet. I tillegg er det noen nettbutikker som gjør det mulig å skrive en vurdering av bestillingsprosessen, som like gjerne skal brukes til å få et innblikk i kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi hjelper flere nettselskaper i form av markedsføring av selskapenes tilbud, og oppnår provisjon dersom en av besøkende på nettsiden vår foretar et kjøp.

Veiledning angående tilbud og nettselskaper oppdateres ofte, men vi kan ikke garantere mot justeringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av den viste informasjonen.