Hvordan velge riktig bedelegger?

Et stort antall e-butikker tilbyr heldigvis et bredt utvalg av løsninger for levering. Et treff akkurat nå er hentesteder, som gir deg fleksibiliteten til å hente varene dine når det passer inn i kalenderen din. Alternativet er derfor ekstremt enkelt, samt det rimeligste alternativet for levering.

Du kan også veie opp fordeler og ulemper ved å velge levering hjem til deg eller ut på jobb. Leveringsmåten er vanligvis noe dyrere, men også svært ukomplisert. Den billigste leveringsmåten vil imidlertid alltid vise seg å være å hente bestillingen selv, noe som krever at du bor i kort avstand fra nettbutikkens bosted.

Fraktperioden er usedvanlig viktig dersom du trenger varen umiddelbart, så det er derfor ganske avgjørende at vi sjekker leveringstiden for den respektive varen.

Mange e-butikker garanterer levering etter en enkelt virkedag for mange av sine produkter, som imidlertid beregnes ut fra at bestillingen er lagt inn før et fastsatt tidspunkt, med mål om å kunne få produktene ut på forhånd slik at de logistikkansatte kan reise hjem.

Netthandel vokser kraftig

I dag er det ganske overkommelig for alle og enhver å finne informasjon om priser hos flere e-forhandlere og dette har tvunget de fleste nettbutikker til å kutte salget prisene på produktene – for jenter og gutter, og også for kvinner og menn – ettertrykkelig, og noen ganger til og med lover gratis levering.

Til tross for dette kan det fortsatt være lønnsomt å sjekke noen få nettbutikker for rabattkoder før du fullfører transaksjonen, slik at du er sikker på å anta den billigste prisen.

Du må imidlertid være klar over at når en e-butikk tilbyr produktene sine til en salgspris som virker uvanlig billig, bør dette ofte være en indikator på en uredelig internetthandler. Kjøp med vanlige betalingskort er heldigvis inkludert i en forskrift som beskytter deg som kunde mot falske nettbutikker.

Et bilde som nettbutikken forstår de danske lovene

Før folk bestiller fra en nettbutikk, bør du faktisk studere forhandlerens vilkår og betingelser, men det er vanligvis lite spennende .

Et annet alternativ kan være å undersøke om e-forhandleren er medlem av e-merkeordningen, da det lenge har vært en erklæring om at internettselskapet følger de offisielle danske reglene, i tillegg til at at e-selskapet noen ganger overvåkes av fagfolk som har nødvendig kunnskap om bestemmelsene på området. I tillegg vil du ha mulighet til å bli assistert, dersom du skulle skape problemer i prosessen med bestillingen din.

Videre foreslås det at kunden er klar over de primære betingelsene som gjelder for bestillingen, som for eksempel hvilken returpolicy nettbutikken opererer med. Derfor er det også aktuelt at du fortsatt beholder kjøpsbekreftelsen, slik at du til enhver tid kan vitne om bestillingen, uansett om du handler jente eller gutt.

Mange nettbutikker lover 1 dags frakt

Trustpilot gir deg ganske fordelaktige sjanser til å tyde en stor del av andre brukeres vurderinger, og på grunn av dette foreslås det at du undersøker nettbutikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook gir også relativt uavhengige sjanser til å få innsikt i e-handelens troverdighet. I tillegg ser vi en rekke utsalgssteder på nettet hvor man kan formulere en kritikk av kjøpsopplevelsen, som også kan brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi jobber tett med et team av internettselskaper der vi markedsfører virksomhetenes produkter, og aksepterer betaling dersom en av besøkende på nettsiden vår foretar en transaksjon.